8
Úno

Tuning Bar

   Posted by: Georgeho Pivni   in Ostatní

Tak jsem zase dostal jeden ze svých geniálních nápadů, že pozvu svou milovanou manželku na romantickou večeři. A samozřejmě, abych ušetřil, tak jsem si vybral služby jednoho slevového serveru. A jak tak hledám, najednou jsem narazil na podnik  Tuning Bar na Mlýnské ulici. Nabízeli Mix gril ze čtyř druhů masa + přílohu pro dva.  Cena byla ze 416 Kč sražena  na 259 Kč. Pojala mě lakota a voucher objednal. Zadal jsem rezervaci na tuto sobotu do nekuřáku. Když jsme tam dorazili, tak mě velice příjemná paní servírka oznámila, že v nekuřácké salonku je obsazeno. Měl jsem velkou radost. Posadila nás do kuřáku, ale musím odpovědně říct, že odsávání fungovalo skvěle. A možná to bylo taky tím, že moc lidí nekouřilo. Objednali jsme si pivo. Točí desítku Radegast za 29 Kč, 10 černé Kozel za 25 Kč, 12 Plzeň za 39 Kč a v nápojovém lístku mají ještě Hoegaarden 12 za 45 Kč, ale ten jsem neviděl. Dal jsem Radka a manželka černouška. První pivo bylo pěkně natočené s poměrně dobrou pěnou u obou piv. Akorát na mém půllitru byla špatně vidět ryska, jinak si nedovedu vysvětlit, proč jsem měl dva centimetry pod čárkou. Kozel byl mírově v pohodě. Bublinky vidět nebyly, ale trochu jich tam bylo. Ovšem jak přicházeli další hosté, tak s rychlejším točením piva rychleji padala pěna.  Co se týká romantické večeře, tak kdybych za to, co donesli, měl dát čtyři kila, tak mě jebne. Maso bylo trošku studenější a opavdu 375 gramů pro dva je málo. Šťouchačky byly horké a dobré.  S porovnáním kolena U Hudečků za třistapade, toho bylo tak do zubu. No co už. Co mě, ale mile překvapilo je příjemné prostředí tohoto podniku. Je rozčleněn do několika sekcí, takže máte docela intimčo a hlavně tam není kravál jak v nějakém hangáru. Interiér je kombinací cihel a dřeva a celkově působí příjemným dojmem.  V létě je k dispozici i zahrádka. Osobně nevím jestli tam ještě někdy půjdu, ale zkuste to a uvidíte sami.

This entry was posted on Neděle, Únor 8th, 2015 at 12:43 and is filed under Ostatní. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.